Energetix Srbija
Prve pruge 1d; tel: 011 2016-400, 011 2016-450
fax: 011 2016-471
početak postanite distributer pitanja i odgovori magazin kontakt galerija video

 
Šta kažu kupci ENERGETIX-a (4)
Jovanka Babić iz Kikinde, 58 god.
  Već 30 godina sam dijabetičar, ali su mi užasne tegobe pričinjavali bolovi u vratu, ramenima i kičmi zbog kojih sam išla na razne terapije, primala blokade, bez većeg uspeha. Teško sam hodala, teško se češljala, a bez jakih lekova nisam mogla da zaspim. To me je dovodilo u depresivno stanje. Na predlog prijatelja, probala sam da nosim bakarnu narukvicu i lutajuće srce, i ubrzo su se tegobe značajno smanjile. Odbacila sam sve lekove sem insulina, postala sam mnogo pokretljivija, raspoloženija, a prijatelji mi govore da sam druga osoba. Odmah sam svojoj deci i unučićima kupila po jedan komad nakita, a svi moji prijatelji, koji su poučeni mojim iskustvom, počeli da nose Energetix nakit, zadovoljni su. Zahvaljujem se Energetix-u što je došao u moj grad.

* Primer je dat zbog skoro trenutnog blagotvornog dejstva magneta na psihofizičkom planu, dok neka dejstva treba sačekati, kao što je glikoregulacija i dr. i sa istom dijagnozom mi smo svi različito bolesni, i različito reagujemo na magnetne sile.

Ozrenka Azanjac, Čačak, ID 019000  
  Od svoje 25-te godine života imala sam probleme sa krvnim sudovima na nogama, koje su izgledale vrlo ružno zbog tamnih fleka, pa mi je bilo stalno neprijatno. Takođe sam imala povišen dijastolni krvni pritisak koji je išao i do 14ommHg, i bila sam stalno bolesna zbog lošeg imuniteta. Počela sam da nosim jednu bakarnu i jednu običnu magnetnu narukvicu, potom lanac i privezak. Nakit nosim 8 meseci, tamne fleke na nogama su počele da nestaju, pritisak se normalizovao na 8ommHg, i više nisam bolešljiva.

* Primer je dat zbog pozitivnog dejstva magnetnog nakita na venski sistem koji se polako povlači i estetski se menja izgled nogu na bolje. U ovakvim slučajevima je još bolje nositi nanogvice na nogama, makar naizmenično.

Tatjanom Filipović, MDI, ID 03491 iz Inđije  
  Došla sam na jednu prezentaciju Energetix-a sva izbezumljena, jer je moj jednogodišnji bratanac imao gnojni meningitis, i već desetak dana sa tri antibiotika bezuspešno je lečen na Infektivnoj Klinici u Beogradu, uz stalno visoku febrilnost i sve lošije opšte stanje. Po savetu dr Kunosić stavljena mu je mala bakarna narukvica. Ruka mu je bila crna dva dana, ali je potom postao afebrilan, krv i likvor su postali sterilni, i počeo je da jede. Od tada je prošlo godinu dana. On je sada veseo, normalan dvogodišnji dečak, koji hoda i priča,

Ovaj primer je dat da se vidi da i male bebe mogu biti uspešno lečene kombinacijom bakra i magneta kada je to potrebno.

Todorović Branka, selo Miokovci, Trbušani  
  Bolovala sam od angine pektoris, bronhijalne astme i visokog krvnog pritiska, zbog koga sam u par navrata bila bez svesti po par sati, kada je pritisak skakao do 250 sa 130 mmHg. Takodje sam imala lipom na desnom obrazu veličine većeg lešnika. Pre 5 meseci sam počela da nosim magnetni lančić sa priveskom - suzom, i narukvicu. Posle mesec dana prestala sam da pijem svoju dotadašnju terapiju i to: Nitroglicerin, Diazepam, Dilcoran, Aminofilin, Ventolin i Bekloforte sprej, kao i Nifelat. Nestale su sve moje tegobe sa srcem i plućima, pritisak se smanjio na 130 sa 80 mm Hg, a kako sam noću držala suzu na lipomu, i on se sasvim smanjio. Zadovoljna sam i srećna i zahvaljujem mojoj doktorki koja mi je to preporučila, kao i Energetix-u.

* Primer je dat zbog povoljnog dejstva magnetnog nakita na koronarne krvne sudove, kada pacijenti gube koronarni bol, a nošenjem adekvatnog priveska dolazi istovremeno i do brohodilatacije a uz narukvicu i do normalizacije pritiska. Nekad treba malo strpljenja dok se ispolje sva dejstva magnetne terapije.

Ružica Jocković, 40 godina, Banovo Polje
   
  Poslednje 4 godine bolujem od sistemskog eritemeskog lupusa, a pre dve godine zahvaćeni su mi ovom bolešću i bubrezi. Imala sam jake bolove u svim malim zglobovima, sa jakom jutarnjom ukočenošću i otocima. Po licu su mi se javile crvene fleke sa oticanjem. Bila sam slaba, malaksala, imala sam povremeno povišene temperature, a moji leukociti su bili niski. Nisam mogla da zaspim bez tableta za spavanje, i zbog svega sam želela da umrem, da se više ne mučim. Zahvaljujući Energetix nakitu, ja danas mogu da spavam bez tableta, bol u mojim zglobovima se sasvim smanjio, apetit se povratio, nestale su glavobolje i bol u leđima, kao i manjak energije. Kada sam na par dana skinula nakit, glavobolje su se vraćale, pa sam ga brzo ponovo stavila. Jednostavno, od dana od kada posedujem ovaj nakit, ja sam druga osoba, radujem se životu, iako bolujem od teške bolesti.

* Ovaj primer ilustruje kako i teške bolesti mogu da se ublaže, i da se autoimuni proces zaustavi nošenjem Energetix nakita. Ovo je jedan od slučajeva sistemskog lupusa koji je povoljno odreagovao na nošenje magnetnog nakita.

N e n a d V u j i n o v i ć
- Nacionalni Selektor Tradicionalne karate reprezentacije Slovenije
- Internacionalni karate instruktor 5. DAN
- Vlasnik i Direktor kompanije za obezbeđenje ''GymcoSecurity'
  Na međunarodnom karate seminaru, slušajući predavanja iz sportske medicine posebno o sredstvima za oporavak, prvi put sam čuo za magnetni nakit firme ''Energetix''. Preko svojih prijatelja u Beogradu uspeo sam, pre šest meseci, da nabavim narukvicu koju od tada neprestano nosim. Pošto svakodnevno održavam treninge u karate klubu, i po prirodi svog posla sam fizički aktivan u toku celog dana, smatrao sam, na osnovu informacija koje sam dobio, da će mi nošenje narukvice omogućiti da lakše obavljam svoje aktivnosti.

Moja iskustva su sledeća. Na treningu, nakon višekratnih ponavljanja specijalnih vežbi zvane Kate, vršimo merenje i kontrolu pulsa, tako da se te vrednosti kreću od 170 do 190 otkucaja u minuti, te nakon minuta odmora vrednosti opadaju za 30, 40 otkucaja.

Posle tri nedelje nošenja narukvice primetio sam da vrednosti pulsa u opterećenju umesto mojih 180 dostižu vrednosti do 170 udara a osećaj breg oporavka ne samo za srčanu frekvenciju koju uvek precizno merimo pomoću pulsometra, sam primetio i na brzini pokreta, tako da na testu od 10 sekundi (gde se meri broj udarca jednom i drugom rukom) i na testu od 60 sekundi, gde ako broj udaraca za 10 sekundi iznosi 30 teoretski bi na testu od 60 sekundi iznosio 180 udaraca. Usled mentalnog, funkcionalnog i mišićnog zamora te vrednosti standardno opadaju za 10, 20% i kreću se između 150 i 160 udaraca. Dvomesečno nošenje narukvice je uticalo da se moj broj udaraca na 60 sekundi povećao sa 155 na 165 udaraca.

Moja iskustva ukazuju da u karate treningu magnetna narukvica utiče na brzinu oporavka pulsa kao i na mišićnu izdrljivost kod testova izdržljivosti. Svoja iskustva želim da preporučim svim sportistima jer merenja koja mi sprovodimo u karate treningu su standardi pomoću kojih pratimo rezultate treninga i magnetna narukvica je pokazala sve korisne i izvanredne efekte.


 
  << prethodni komentari

 
 
Sva prava zadržava ENERGETIX Srbija
Optimizovano za rezoluciju 1024X768